Wifi & Work

Wifi

Om te werken/studeren aan de FPPW zijn er enkele lokalen voorzien. Al deze lokalen zijn uitgerust met Wifi. Op verschillende plaatsen staan er vaste computers voorzien, op enkele andere kan je enkel met je laptop/tablet werken.

Om met je laptop (of ander toestel) draadloos te werken kan je verbinden met Eduroam. Tijdens het verbinden zal hij je e-mailadres en een wachtwoord vragen.

Voor bezoekers (vb. gasten op congressen) kunnen er speciale Wifi accounts aangemaakt worden. Gastaccounts zijn te verkrijgen via Franky, je vakgroep ICT'er of het DICT.

Hieronder heb je een overzichtje van waar je kan werken binnen de FPPW.
Voor een overzicht van de WiFi beschikbaarheid zie sterkte wifi leslokalen.

Oefenruimte

Naast pc-lokaal 1.2 is er een oefenruimte. Deze is voornamelijk bedoelt om samen te werken, tevens kan die in examenperiodes als studieruimte gebruikt worden. Naast een beperkt aantal computers is er ruimte voor gebruik van laptop/tablet.

Bibliotheek

De bibliotheek heeft 2 verdiepingen. Het gelijkvloers is waar de boeken staan. Er zijn een aantal tafels met computers voorzien en een aantal waaraan je kan zitten studeren. Op het 1e verdiep bevinden zich de tijdschriften en ook een groot aantal tafels waaraan je kan studeren. Op dit verdiep staan er ook enkele computers en kan je stopcontacten vinden voor je laptop.

Resto

Ook in de resto kan je zitten werken.  Er staan geen computers, maar op de overloop zijn er wel stopcontacten voorzien voor je laptop/tablet. Beneden kan je ook zitten studeren en werken, maar daar zijn er geen stopcontacten voorzien.

Tijdens de middag krijgen de eters echter voorrang. Hier heb je het menu voor de komende weken :
https://www.ugent.be/student/nl/meer-dan-studeren/resto/weekmenu